Geen resultaten gevonden

Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.

We raden u aan het volgende te proberen om te vinden wat u zoekt:

  • Controleer de spelling van het trefwoord in uw zoekopdracht.
  • Gebruik synoniemen voor het trefwoord dat u hebt getypt. Probeer bijvoorbeeld “applicatie” in plaats van “software”.
  • Probeer een van de onderstaande populaire zoekopdrachten.
  • Start een nieuwe zoekopdracht.
Populaire vragen
Uitgelicht
Uitgelicht

Wat ondernemers met u willen delen: Waarom ze zijn overgestapt op Oracle-applicaties

Volg Steve Miranda terwijl hij de toekomst van het zakendoen bekijkt, samen met klanten die overstapten op Oracle Cloud-applicaties.

Deutsche Bank kiest voor Oracle Exadata Cloud

Als onderdeel van een nieuwe meerjarige innoverende samenwerking heeft Deutsche Bank gekozen voor Oracle Exadata Cloud@Customer voor het ondersteunen en schalen van diens missiekritieke financiële systemen en services.

Oracle Developer Live – Eenvoudiger moderne apps ontwikkelen

Leer de ontwerpprincipes voor het bouwen van veerkrachtige, beveiligde en schaalbare apps. 5 augustus 2021 | 8 a.m. BST / 9:00 CEST / 11 a.m. GST

Mastercard en Oracle werken samen om sociale en economische hulp te versnellen

Civic Assist is een end-to-end oplossing voor hulpverlening waarmee overheden, non-profitorganisaties en financiële instellingen hulp sneller en efficiënter aan hun gemeenschappen kunnen verstrekken.

Probeer de gratis cloudlaag

Met Oracle Cloud Free Tier kan iedereen applicaties ontwikkelen, testen en implementeren op Oracle Cloud. Helemaal gratis. Meld u één keer aan, profiteer van twee gratis aanbiedingen.