Nenašli sa žiadne výsledky

Vášmu vyhľadávaniu nezodpovedajú žiadne výsledky.

Aby ste našli to, čo hľadáte, odporúčame vyskúšať nasledujúci postup:

  • Skontrolujte správnosť zadania kľúčových slov vo vyhľadávaní.
  • Použite synonymá pre kľúčové slovo, ktoré ste zadali, napríklad skúste použiť „aplikácia“ namiesto „softvér“.
  • Skúste niektoré z populárnych vyhľadávaní uvedených nižšie.
  • Začnite nové vyhľadávanie.
Časté otázky
Hlavné
Hlavné

Vďaka systému v-safe vyvinutému spoločnosťou Oracle použili vedci reálne údaje na pochopenie vplyvu očkovania na tehotenstvo.

Podľa vyjadrenia CDC sú vakcíny proti ochoreniu COVID-19 bezpečné pre tehotné ženy

Premier League and Oracle Cloud

Premier League si vyberá riešenie Oracle Cloud na nové, pokročilé futbalové analýzy

Prestavujeme Match Insights – Powered by Oracle Cloud

Zoom logo

„Riešenie
Oracle Cloud
prináša škálovateľnosť
a podporu, ktorej dôverujeme.“

Generálny riaditeľ spoločnosti Zoom Eric Yuan a predstavitelia ďalších významných nezávislých výrobcov softvéru využívajú riešenie Oracle Cloud Infrastructure.

Oracle Live

Oznamujeme nové inovácie riešenia Oracle Analytics Cloud

Získajte zo svojich údajov nové poznatky. Sledujte, ako senior viceprezident T. K. Anand oznamuje inovatívne možnosti riešenia Oracle Analytics.

Oracle Live

Reklama a inovácie v oblasti skúseností zákazníkov, ktoré umožnia naplno sa venovať každému zákazníkovi

Vypočujte si aktuálne štvrťročné vystúpenie nášho výkonného viceprezidenta Roba Tarkoffa Streda,
12. mája | 12:00 ET/13:00 BRT/18:00 CEST

Virtual Summit: Oracle Cloud – Ideálna platforma pre úlohy VMware

Zistite, ako urýchliť prechod do cloudu a súčasne ochrániť doterajšie investície vašej spoločnosti do nenahraditeľných lokálnych technológií.

26. mája, 10:00 CEST