Nebyly nalezeny žádné výsledky

Vašemu vyhledávání neodpovídají žádné výsledky.

Abyste našli to, co hledáte, doporučujeme vyzkoušet následující postup:

  • Zkontrolujte pravopis vašich klíčových slov ve vyhledávání.
  • Použijte synonyma pro klíčové slovo, které jste zadali, například zkuste „aplikace“ místo „software“.
  • Vyzkoušejte jedno z populárních vyhledávání uvedených níže.
  • Zahajte nové hledání.
Časté otázky
Doporučené
Doporučené

Úřad CDC potvrzuje, že vakcíny proti onemocnění COVID-19 jsou bezpečné pro těhotné ženy

Díky systému v-safe, vyvinutému společností Oracle, mohli vědci využít data z reálného světa k pochopení vlivu vakcín na těhotenství.

Premier League and Oracle Cloud

Premier League si vybrala Oracle Cloud pro nové pokročilé fotbalové analýzy

Představení Match Insights – Powered by Oracle Cloud

Zoom logo

„Oracle Cloud znamená škálovatelnost a podporu, na které je spolehnutí.“

Generální ředitel společnosti Zoom Eric Yuan a představitelé dalších významných nezávislých výrobců softwaru využívají Oracle Cloud Infrastructure.

Oracle Live

Představujeme nové inovace Oracle Analytics Cloud

Získejte ze svých dat nové poznatky. Sledujte, jak senior viceprezident T. K. Anand oznamuje inovativní možnosti řešení Oracle Analytics.

Oracle Live

Reklama a inovace v oblasti zákaznických možností, které umožní věnovat se naplno každému zákazníkovi

Poslechněte si pravidelné kvartální vystoupení našeho výkonného viceprezidenta Roba Tarkoffa.

Středa, 12. května | 12:00 ET / 13:00 BRT / 18:00 SELČ

Virtual Summit: Oracle Cloud – Ideální platforma pro úlohy VMware

Zjistěte, jak urychlit přechod do cloudu a současně ochránit dosavadní investice vaší společnosti do nepostradatelných on-premises technologií.

26. května, 10:00 SELČ