Niciun rezultat găsit

Căutarea dvs. nu a întors niciun rezultat.

Pentru a găsi ceea ce căutați, vă sugerăm să încercați următoarele:

  • Verificați ortografia cuvintelor cheie ale căutării.
  • Utilizați sinonime pentru cuvântul cheie pe care l-ați introdus; de exemplu, încercați “aplicație” în loc de “software”.
  • Încercați una dintre căutările populare prezentate mai jos.
  • Începeți o căutare nouă.
Întrebări frecvente
Recomandat
Recomandat

În prima săptămână au fost vaccinate 70.000 de persoane

Oracle creează Health Management Cloud, utilizat pentru testele clinice COVID-19 din S.U.A.

Ghana utilizează același sistem de cloud pentru a distribui vaccinul împotriva febrei galbene

Oracle Live logo

Edward Screven, Arhitect șef al companiei Oracle, anunță o inovație majoră pentru MySQL în cloud

2 decembrie 2020 | 9:00 PT (14:00 BRT, 17:00 GMT)

Gartner a desemnat compania Oracle drept lider

Pentru al cincilea an consecutiv, compania Oracle a fost desemnată lider în clasamentul 2020 Magic Quadrant în domeniul suitelor HCM Cloud destinate companiilor cu peste 1.000 de angajați, pentru produsul Oracle Cloud HCM.

Generali își eliberează 50% din resurse cu Oracle Analytics

Gigantul din domeniul asigurărilor la nivel mondial creează un sistem unic pentru toate analizele legate de HR, automatizând procesele de raportare HR la nivelul întregii companii.

Încercați noile servicii cloud, întotdeauna gratuite

Oracle Cloud Free Tier permite oricui să dezvolte, să testeze și să implementeze aplicații în Oracle Cloud, gratuit. Înregistrați-vă o dată și primiți acces la două oferte gratuite.